

Wij bouwen voor het web, doordacht en conceptmatig

     


Indra Moonen

Fotografie

 

 

Als fotograaf ben ik dagelijks bezig met beeld. Beelden vertellen een verhaal, ze roepen een gevoel op. Met beelden leg je niet simpelweg vast wat je ziet, je bepaalt wat je een ander wil laten zien. Mijn foto's geven jouw bedrijf een herkenbaar gezicht. Ik werk zowel in studio als op locatie.

Suzanne Stohr

Illustrator en Sociaal media

 

Met visuals en infographics ondersteun ik de boodschap die jij wil overbrengen. Dit doe ik met veel plezier! Mijn werk kenmerkt zich door de invloeden van mijn achtergrond als modevormgever: ik teken vanuit snelle schetsen, zwierig en krachtig. Het geeft jouw boodschap absoluut iets eigens.

 

Ik help ook je boodschap via social media met jouw doelgroep te delen.

 

Yvonne Franssen

Tekst en communicatie

 

Ik droomde al over boeken schrijven toen ik nog een klein meisje was, een droom die inmiddels waarheid werd. In de voorbije jaren schreef ik vijf thrillers en een dichtbundeltje. Momenteel werk ik aan mijn zesde thriller. Daarnaast schrijf ik zakelijke teksten. Heeft jouw bedrijf een pakkende tekst nodig voor je nieuwsbrief of brochure, je website of social media, dan ben ik je vrouw! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt. Hoe wil je overkomen, wie wil je bereiken? Met mijn woorden geef ik vervolgens jouw daden nét dat beetje extra.

 

  

Gradus Broekhuis

ICT Techniek & Softwareontwikkeling

 

 

Na meerdere jaren als IT manager in  de “gastvrijheidsindustrie” heb ik mijn passie gevonden in het maken van software. Software die beter is dan gemiddeld en zoveel mogelijk werk uit handen neemt is hetgeen waar ik voldoening uit haal. Daarnaast vind ik dat software er goed en aantrekkelijk moet uitzien en natuurlijk prettig in gebruik is.










Marco Kooman

ICT Advies & Projectmanagement

 

 

ICT moet werk eenvoudiger, sneller en beter maken maar veel organisaties worstelen daar nog steeds mee. Ik help jouw bedrijf om slimmer te werken dankzij de inzet van webapplicaties en functionele websites. Ook help ik met het voorbereiden, plannen en uitvoeren van ICT projecten.

 

 

 



Marjo Kooman

Administratie en gegevensbeheer

 

 

Als officemanager word ik blij van een gestructureerde (kantoor)omgeving waar iedereen op een eenvoudige manier kan vinden wat nodig is. Ik help om jouw kantoorlogistiek te organiseren, gegevens te administreren en beschikbaar te maken (in de relevante systemen). Ook aan het inrichten van ICT-systemen of gegevensconversie naar nieuwe systemen kan ik bijdragen.




FranZ Rothenburg

Conceptualisatie en Grafisch ontwerp

 

 

Ik ben creatief vormgever met een sterk gevoel voor inleving in de klantvraag. Vanuit een onderbuikgevoel en eerlijke betrokkenheid die verder gaat dan “2 halen 1 betalen”. Huisstijl ter bevordering van naamsbekendheid en een passend imago is mijn stokpaardje.

 

 



Een van onze laatste volledige opdachten van logo en concept tot uitvoering van een prachtige app, waar ook de marketing campagne uit onze doos komt. Bekijk de website met de koppeling naar de wep applicatie:

www.mijnschoenendoos.nl

DuZ & Co b.v.

  Pletzersstraat 39     6213 HG Maastricht

  +31 (0)6 - 22 60 36 84

info@DuZenCo.nl   www.DuZenCo.nl

 



  












  • 


  











  • 


  











  • 


  











  • 